Prima pagină D:News

5 săptămâni în balon... deasupra României

Redactia Descopera.ro | 08.31.2010 | ● Vizualizări: 51
5 săptămâni în balon... deasupra României     balon, Orange, Adevarul, zbor, fotografie, Romania + zoom
Galerie foto (1)

Caravana Orange “5 săptămâni în balon” porneşte, pe 1 septembrie, într-o călătorie din care va arăta tuturor România de sus.

Timp de 5 săptămâni, balonul Orange va călători prin mai multe regiuni din ţară şi va opri în 10 oraşe: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Oradea, Piatra Neamţ, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş. Cu balonul vor călători un jurnalist şi un fotograf profesionist de la cotidianul Adevărul, care vor fotografia de la înalţime cele mai frumoase regiuni. Fotografiile vor fi disponibile într-un album pe site-ul www.5saptamaniinbalon.ro şi în ziarul Adevărul. Cei care doresc să fie la curent cu aventurile balonului, găsesc informaţii şi fotografii pe www.facebook.com/orangeromania şi pot urmări caravana pe Twitter, la http://twitter.com/balonulorange.

În fiecare zi de miercuri, joi şi vineri, balonul Orange va zbura deasupra mai multor obiective turistice din ţară şi, în fiecare week-end, va opri într-unul dintre cele 10 oraşe, oferind locuitorilor posibilitatea să vadă oraşul de la înălţime.

Orange a pregătit şi un concurs pentru cei care surprind balonul Orange în fotografii cât mai originale. Pentru a fi înscrise în concurs, fotografiile trebuie postate pe www.facebook.com/orangeromania şi să adune cât mai multe voturi. În funcţie de numărul de voturi obţinute, vor fi desemnaţi 3 câştigători ai concursului de fotografie care se vor bucura de un zbor liber cu balonul în weekend-ul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti. Orange România va asigura costurile de transport până la locaţie.

Aventura balonului Orange va începe în judeţele Braşov şi Sibiu, pe care le va survola în perioada 1-5 septembrie. Balonul va zbura în zonele Sânpetru, Rupea, Ghimbav, Râşnov şi Feldioara din judeţul Braşov şi deasupra localităţilor Agnita, Arpaşul de Jos, Mediaş, Sâmbăta de Jos şi Cincu din judeţul Sibiu.

"Prin campania "5 săptămâni în balon", desfăşurată împreună cu Adevărul, ne-am propus să oferim românilor ocazia de a redescoperi frumuseţile ţării de la înălţime. Regiune după regiune, oraş după oraş, aventurile balonului Orange vor putea fi urmărite în fotografii, filmări şi relatări realizate de echipa de profesionişti de la bord", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer Orange România.

CITESTE SI: