Prima pagină D:News

Chupacabra? 300 de capre au fost macelarite misterios in Mexic

Redactia Descopera.ro | 09.06.2010 | ● Vizualizări: 294
Chupacabra? 300 de capre au fost macelarite misterios in Mexic     no tags + zoom
Galerie foto (1)

In ultimele doua luni, peste 300 de capre ale crescatorilor de animale din statul mexican Puebla au fost gasite decapitate sau cu gaturile taiate. Autorului sau autorilor nu li s-a luat urma, dar banuiala cade, asa cum era si de asteptat, asupra legendarului pradator cunoscut sub numele de Chupacabra.

O parte a misterului legat de aceste sacrificii consta in faptul ca, de fiecare data, s-au gasit cantitati de sange varsat anormal de mici in locurile unde au fost descoperite cadavrele caprelor, motiv care a si indreptatit orientarea suspiciunilor spre un animal necunoscut ori spre Chupacabra.

Acesta din urma, desi este tot mai des mentionat, se incadreaza in categoria creaturilor criptozoologice, un termen ce descrie animale a caror existenta nu a fost confirmata de stiinta, asa cum mai sunt cazurile Monstrului din Loch Ness si al lui Bigfoot.

Marturii ale intalnirilor cu Chipacabra sunt adesea emise dinspre sud-estul Statelor Unite, din Puerto Rico, America Latina si Mexic, animalul fiind catalogat ca un pradator, ce lasa in victimele sale urmele unor rani prin intepare, dupa ce le goleste de sange.

Au fost capturare, de-a lungul vremii, chiar si cateva exemplare de mamifere cu aspect ciudat care au fost stigmatizate cu titulatura de Chupacabra, dar mult specialisti sunt de parere ca acestea nu sunt decat cazuri de coioti hibrizi, lucru dovedit si de testele ADN. Intre timp, insa, locuitori ai zonelor rurale din Mexic formeaza grupuri de veghe, care monitorizeaza orice posibila activitate a lui Chupacabra in comunitatile lor.

Sursa: AOL

Descopera lumea in care traiesti:

CITESTE SI: