Prima pagină D:News

Urs vs Mistret: cine castiga? (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 09.21.2010 | ● Vizualizări: 5466
Urs vs Mistret:Cine castiga? (VIDEO)     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Probabil, multi oameni s-au intrebat cine ar iesi invingator intr-o lupta dintre cei doi giganti ai padurilor: mistretul si ursul brun. La o prima vedere, pare ca intrebarea nu are rost: de-a lungul timpului, cercetatori din toata lumea care au studiat cele doua specii, au descoperit numeroase dovezi care demonstreaza faptul ca ursii vaneaza, in mod frecvent, mistretii. O echipa de padurari din Rusia a reusit, in premiera mondiala, surprinderea unor imagini de un dramatism extrem, in care cei doi stapani ai padurilor se lupta pe viata si pe moarte.

Exista numeroase marturii ale padurarilor si vanatorilor care au surprins pe viu lupta dintre cei doi colosi. Mistretul este un oponent deosebit de primejdios, rezistent si cu un mare spirit combativ. Bine protejat de blana aspra si stratul consistent de grasime de sub piele, mistretul este inarmat cu o pereche de colti extrem de periculosi.

Adversarul sau este un pradator extrem de periculos, ursul fiind un animal incredibil de puternic, foarte perseverent, rezistent la efort, care nu cunoaste frica sau pasul inapoi.
Cat de feroce si dur este ursul, puteti observa din imaginile urmatoare, in care un urs de dimensiuni relativ modeste lupta incrancenat cu un mistret mai mare decat el.

Sursa: Youtube