Prima pagină D:News

SOCANT! Atac extrem de violent al leilor la un circ din Ucraina (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 10.07.2010 | ● Vizualizări: 1365
SOCANT! Atac extrem de violent al leilor la un circ din Ucraina (VIDEO)     leii de la circ isi ataca dresorul, feline mari, periculos, leu feroce, accident, incident, ranit, victima, socant, video, imagini + zoom
Galerie foto (1)

Un spectacol de circ din Ucraina a capatat o turnura extrem de neplacuta atunci cand doi lei au lansat un atac furibund asupra dresorului lor, pe fondul tipetelor ingrozite ale spectatorilor din jurul arenei.

Evenimentul nefericit a fost filmat in intregime de o familie de americani, care se afla in publicul circului din orasul ucrainean Lviv. Initial, un singur leu s-a manifestat agresiv, imblanzitorul Oleksie Pinko incercand sa il corecteze, destul de dur, cu o bara metalica.

Dupa cum se poate observa si in imaginile filmate, atunci cand, enervata, felina porneste la atac, un alt mascul i se alatura, muscand bratul stang al dresorului, care pare ca va avea parte de moarte sigura.

Alti membri din personalul circului, aflati pe margine, intervin si incearca sa indeparteze animalele lansand un jet puternic de apa spre ele. Se pot auzi tipete. Dresorul ucrainean Pinko a fost destul de grav ranit, dar a scapat cu viata, fiind de urgenta internat in spital pentru interventie chirurgicala. Starea sa este acum stabila.

Sursa: AOL

Descopera lumea in care traiesti: