Prima pagină D:News

Surorile “Kung Fu” organizeaza un turneu de arte martiale pentru a-si gasi soti

Redactia Descopera.ro | 10.13.2010 | ● Vizualizări: 137
Surorile “Kung Fu” organizeaza un turneu de arte martiale pentru a-si gasi soti     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Atunci cand esti expert in artele martiale, intalnirile conventionale in scop amoros pur si simplu nu iti satisfac necesitatile. Asa ca trebuie sa iei masuri extreme pentru a-ti gasi sufletul pereche.

Este cazul surorilor Xiao Lin, de 22 de ani si XiaoYin, de 21, care vor sa organizeze o competitie de arte martiale pentru a-si gasi parteneri potriviti. Cele doua tinere femei, din Foushan, China de Est, sustin ca au incercat agentiile de matrimoniale, dar barbatii pe care i-au cunoscut astfel erau prea slabi si i-ar fi putut invinge cu usurinta.

De vreme ce surorile isi doresc ca jumatatile lor sa fie mai puternice decat ele, s-au decis sa resusciteze o traditie antica, denumita Bi Wu Zhao Qin, un turneu in cadrul caruia printesele razboinice din vechime isi gaseau barbatii.

Evenimentul intins pe durata a trei zile va avea loc in orasul lor natal si va presupune implicarea competitorilor in intreceri de tras cu arcul, carat greutati pe o suprafata de sulite ascutite din bambus si, in final, sa invinga una dintre surori intr-o lupta full contact. Nu tocmai o provcare pentru gentlemeni.

Cele doua surori kung fu le voi oferi oponentilor sansa de a opta intre lupta cu mainile goale sau cu o arma, dar avertizeaza ca nu au de gand sa menajeze pe nimeni. Numai dupa ce un competitor o va fi invins pe una dintre surorile Xiao, ii va putea indeparta masca pentru a vedea cu cine o sa se insoare.

Sursa: Odditycentral

Descopera lumea in care traiesti: