Prima pagină D:News

China a devenit principala atractie a OZN-urilor

Redactia Descopera.ro | 10.21.2010 | ● Vizualizări: 255
China a devenit principala atractie a OZN-urilor     no tags + zoom
Galerie foto (2)

Se pare ca SUA nu mai reprezinta o destinatie atat de interesanta pentru misteriosii piloti ai OZN-urilor, si asta pentru ca in ultima perioada China pare sa devina tara cu cele mai multe rapoarte cu privire la aparitia obiectelor zburatoare neidentificate. Si daca, in toata lumea, circa 95% dintre aceste fenomene pot fi explicate, restul de 5% este capabil sa dea fiori reci pe spate chiar si celui mai sceptic dintre noi.

La 11 septembrie, Aeroportul Batou din Mongolia Interioara a fost inchis pentru aproape o ora din cauza obiectului zburator care a perturbat traficul in vazul a sute de martori.

Cu doar 5 zile inainte, la 6 septembrie, in orasul Haining din provincia Zhejiang, reporterii televiziunii nationale au reusit sa susprinda pe pelicula, pentru aproape 40 de minute, on OZN mult mai mare si mai stralucitor decat stelele din jurul sau. Mai mult, OZN-ul isi putea schimba forma si era inconjurat de luminite.La 7 iulie, Aeroportul International Xiaoshan din Hangzhou a fost inchis si peste 20 de zboruri amanate din cauza unei uriase sfere stralucitoare care a aparut brusc pe cer. Acesta este si singurul fenomen despre care autoritatile au recunoscut ca este parte a unui test militar.

La 15 iulie, in jurul orei 8 PM, in parcul central din Chongqing din sud-vestul Chinei, un obiect de forma unui diamant a zburat timp de o ora deasupra parcului, si asta in vazul a zeci sau sute de martori.

Pana in prezent, nimeni nu a oferit vreo explicatie cu privire la aparitia acestor fenomene desi tot mai multe voci sustin ca autoritatile de la Beijing nu sunt straine de ceea ce se intampla.


Sursa: WeirdAsiaNews

Tag-uri: ozn | china | mister | aeroport