Prima pagină D:News

Este oficial: Ozzy Osbourne are radacini neanderthaliene

Redactia Descopera.ro | 10.25.2010 | ● Vizualizări: 246
Este oficial: Ozzy Osbourne are radacini neanderthaliene     ozzy osbourne, genom, neanderthal, alcool, droguri + zoom
Galerie foto (1)

In schimbul sumei de 12.000 de lire sterline, artistul britanic Ozzy Osbourne a reusit sa afle secretul longevitatii sale si al sanatatii de care se bucura chiar si in urma exceselor de tot felul pe care le-a facut de-a lungul vietii. Mai precis, fostului solist al trupei Black Sabbath i-a fost descifrat genomul, oamenii de stiinta afland ca britanicul este descendentul unui neanderthalian. In plus, el este si ruda indepartata a celebrului pistolar Jesse James, a tarului Nicolae, a regelui George I dar si a anticilor romani din Pompei.

Ozzy Osbourne, acum in varsta de 61 de ani, a sustinut, in stilul sau caracteristic, ca vestea originilor sale neanderthaliene nu constituie absolut deloc o surpriza, mai ales pentru sotia sa Sharon sau pentru departamentele de politie pe care le-a vizitat de-a lungul timpului in toata lumea. El si-a permis chiar sa ii corecteze pe cercetatorii care au afirmat ca este un descendent al celor care au murit in anul 79 d.Hr. la Pompei, sustinand ca logic ar fi fost ca el sa fie un descendent al celor care au supravietuit atunci. Glumind, Ozzy a declarat ca daca stramosii lui romani ar fi baut atat de mult pe cat a baut el, nu ar fi avut cum sa cada in lava ci, mai degraba, ar fi zburat pe deasupra ei...

Oamenii de stiinta au reusit sa ii identifice artistului si o deviatie genetica in cazul genelor care suprima alcoolul din sange, acesta fiind si motivul pentru care Osbourne a fost capabil sa bea, de unul singur, ani de zile, pana la patru sticle de cognac pe zi.

Pe langa numeroasele sale albume si succesul urias pe care l-a cunoscut de-a lungul timpului, Ozzy Osbourne este celebru si pentru excesele sale bahice si pentru consumul urias de droguri. A ramas celebra imaginea artistului care, beat, a muscat capul unui liliac pe scena. Si totusi, in ciuda exceselor si chiar a unui accident grav de motocicleta din anul 2003, Ozzy se bucura de o sanatate buna, chiar daca el singur admite ca nu ar fi existat niciun motiv sa se mai afle in viata.

Sursa:DailyMail