Prima pagină D:News

Se pregateste ceva? Elevii britanici invata ce sa faca in cazul unei invazii extraterestre

Redactia Descopera.ro | 10.28.2010 | ● Vizualizări: 101
Se pregateste ceva? Elevii britanici invata ce sa faca in cazul unei invazii extraterestre      elev, ozn, investigatie, invazie, accident, intalnire de gradul 3 + zoom
Galerie foto (1)

Ceea ce parea la inceput doar un capriciu al unor profesori excentrici a devenit un veritabil trend in scolile britanice, acolo unde elevii sunt pregatiti, mai nou, cum sa reactioneze in cazul unei intalniri de gradul trei, cum sa investigheze singuri cazul si cum sa raporteze de urgenta autoritatilor ceea ce se intampla.

Ultima demonstratie de acest gen a avut loc la Sandford Primary School, acolo unde copiii au fost instruiti de politisti si profesori cum sa actioneze in cazul in care asista la prabusirea unei nave extraterestre. Chiar daca pentru multi a parut o gluma, oamenii legii si-au luat rolul in serios, invatandu-i pe cei mici cum sa investigheze singuri locul accidentului, cum si ce anume sa filmeze (in situatia in care au un dispozitiv de filmat la fata locului), si cum sa intre in legatura imediata cu un agent al politiei locale special instruit pentru astfel de situatii.

Astfel de demonstratii au loc cu regularitate inca de anul trecut, doar numarul lor din ce in ce mai mare demonstrand ca este o situatie cat se poate de serioasa. Trebuie spus ca numarul fenomenelor care implica OZN-uri a crescut simtitor in Marea Britanie in ultimii doi, situatii similare intalnindu-se si in China, SUA sau Rusia.

Sursa: Datelinezero

Descopera lumea in care traiesti:ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI