Prima pagină D:News

Sugru, plastilina hi-tech care repara aproape orice

Redactia Descopera.ro | 10.29.2010 | ● Vizualizări: 769
Sugru, plastilina hi-tech care repara aproape orice     tehnologie, plastilina, Sugru, reparatie, silicon, produs + zoom
Galerie foto (1)

Pasta de modelat, adeziva, pe baza de silicon, se intareste in contact cu aerul si poate fi folosita ca o solutie de urgenta pentru o multime de reparatii.

Poti sa-i dai orice forma doresti, iar aceasta se va pastra, odata ce pasta s-a solidificat. Produsul poate fi folosit pentru a repara diverse obiecte rupte, de la ochelari pana la mobilier; poate rezolva pe loc problemele create de o teava sparta sau poate fi utilizat pentru a face ajustari unor obiecte de uz casnic.

Sugru a fost inventata de Jane ní Dhulchaointigh, nascuta in Irlanda, care a facut studii de design la Colegiul Regal de Arta din Marea Britanie si, ulterior, a infiintat o mica intreprindere pentru a fabrica produsul.

A fost nevoie de peste 1.000 de ore de munca in laborator si peste 6.000 de experimente pentru a ajunge la compozitia optima, dar acum Sugru, lansat in decembrie anul trecut, pare sa fie "pe val": mica firma are deja comenzi din 68 de tari si se pregateste sa lanseze produsul in Statele Unite ale Americii.Sursa: Mail Online

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI