Prima pagină D:News

Omul cu cel mai scump stomac din lume a fost capturat!

Redactia Descopera.ro | 10.31.2010 | ● Vizualizări: 232
Omul cu cel mai scump stomac din lume a fost capturat!     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Politia indiana a capturat un cetatean sri-lankez care dorea sa intre in tara prin perimetrul aeroportului din Chennai. Pana aici, nimic neobisnuit, cu exceptia faptului ca individul respectiv avea ascuns in propriul stomac un numar de fix 2.060 de diamante.

Pietrele pretioase valoreaza aproximativ 670.000$ si erau plasate in 42 de prezervative, care au fost inghitite de catre cel care a fost identificat ca fiind Mohamed Rafi, in varsta de 35 ani. Acesta a reusit sa treaca cu succes de toate filtrele de la iesirea din aeroport, cand a fost interpelat de politia indiana, care l-a invitat la sediul central pentru o serie de intrebari. In timpul interogatoriului, Rafi nu a vrut deloc sa se aseze pe scaun, acuzand dureri abdominale acute. Suspiciosi, politistii l-au dus la spital, unde medicii si aparatul cu raze X le-a oferit surpriza vietii lor.

Politistii au declarat presei ca le-a luat mai mult de 6 ore pana au intrat in posesia integrala a "comorii" din stomacul lui Rafi. In aceasta directie, au fost nevoiti sa il hraneasca cu 10 banane, dupa care l-au fortat sa bea o cantitate considerabila de lichide laxative.

Ghinionistul caraus de pietre pretioase a declarat mai apoi ca se afla la a patra "aventura" de acest gen si ca primea de fiecare data suma de doar 225 $ pentru fiecare "misiune".

Sursa: RiaNovosti

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI