Prima pagină D:News

Descopera extraterestrii dintre noi!

Redactia Descopera.ro | 11.05.2010 | ● Vizualizări: 434
Descopera extraterestrii printre noi!     ozn, extraterestri, ufo, extraterestru, teoria conspiratiei, strict secret, cazuri OZN, OZN in Romania, + zoom
Galerie foto (1)

De pe 15 noiembrie pana pe 10 decembrie, portalul nr. 1 de popularizare a stiintelor si calatorii din Romania, DESCOPERA.ro te provoaca la un nou maraton de articole, “Descopera extraterestrii dintre noi”. Ultimul serial de anvergura marca DESCOPERA.ro din acest an te pune fata in fata cu una dintre cele mai mari dileme ale secolului XXI: crezi ca suntem singuri in Univers? Crezi ca in infinitatea spatiului si a timpului nu au mai evoluat si nu traiesc si alte creaturi inteligente?

UPDATE! Maratonul DESCOPERA EXTRATERESTRII DINTRE NOI a inceput! Citeste articolele maratonului si ai sansa de a castiga un superlaptop de la eMAG!

Fie ca exista, fie ca nu, extraterestrii au devenit unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale mass-media contemporane. In ultimii zece ani, zilnic, suntem asaltati de zeci de marturii, dezvaluiri, imagini si videoclipuri de pe tot parcursul Pamantului, care pretind ca au surprins aparitia unui obiect zburator neidentificat sau o intalnire de gradul III. Chiar si una dintre cele mai conservatoare institutii de pe Terra, Biserica Catolica, admite posibilitatea existentei extraterestrilor. Evident, din pleiada de stiri despre extraterestri, foarte multe se dovedesc a fi false. Raman, totusi, cateva - iar numarul lor nu este mic - care ne lasa cu un imens semn de intrebare.

Asumandu-si riscul de a fi ridiculizati de public, multi oameni cu scaun la cap (piloti, ofiteri, politisti, profesori si chiar preoti), care nu au un motiv evident sa minta continua sa raporteze, an de an, aparitii OZN. Mai mult de atat, in ultimul timp, se inmultesc substantial acele cazuri OZN in care martorul aparitiei este un grup considerabil de oameni, nu o singura persoana. Nu in cele din urma, diverse servicii secrete au inceput sa-si declasifice dosarele OZN din urma cu 50 de ani: desi inca nu s-a produs acea dovada incontestabila a existentei extraterestrilor, aceste dosare au sporit misterul, relatand despre o multime de cazuri ramase efectiv fara nicio explicatie.Despre toate acestea si despre multe altele, te invitam sa citesti, incepand cu 15 noiembrie, in noul maraton DESCOPERA.ro "Descopera extraterestrii dintre noi" - un maraton care iti va oferi, in egala masura, argumente pro si contra existentei extraterestrilor, un maraton care va trata, obiectiv si critic, o parte a celor mai controversate ipostaze ale cazuisticii OZN si care iti va spori pofta de cunoastere. De la prezumtive dovezi ale existentei extraterestrilor din cele mai vechi timpuri, pana la cele mai cunoscute incidente OZN din lume si din Romania, de la interviuri cu experti pana la dezvaluirea celor mai mari falsuri, maratonul "Descopera extraterestrii printre noi" te provoaca sa gandesti liber, sa lasi prejudecatile de o parte si sa-ti formulezi o opinie in privinta posibilei existente a extraterestrilor, in cunostiinta de cauza.

De asemenea, pe tot parcursul maratonului "Descopera extraterestrii printre noi", te invitam la concurs. Saptamanal, iti oferim DVD-uri cu prestigioase documentare Discovery Channel despre extraterestri, iar la finalul maratonului vei avea sansa sa castigi marele premiu: un super laptop de ultima generatie Alienware M11X de la eMAG.

Aboneaza-te acum la articleletter-ul nostru pentru a nu rata niciunul dintre episoadele maratonului.

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI