Prima pagină D:News

Call of Duty: Black Ops poate deveni cel mai bine vandut joc video din istorie

Redactia Descopera.ro | 11.09.2010 | ● Vizualizări: 63
Call of Duty: Black Ops poate deveni cel mai bine vandut joc video din istorie     call of duty black ops, joc video, vanzari, record + zoom
Galerie foto (2)

Fanii jocurilor video si, in special, cei ai seriei Call of Duty, au luat cu asalt magazinele de profil pentru a-si achizitiona ultima aparitie in domeniu, jocul video Call of Duty: Black Ops, cel a carui actiune se petrece in timpul Razboiului Rece. Chiar daca a fost interzis persoanelor cu varste mai mici de 18 ani, vanzarile sunt de-a dreptul spectaculoase, cu 1,5 milioane de copii vandute numai in prima zi si cu 3 milioane de comenzi efectuate numai in SUA, anunta DailyMail.

Predecesorul lui Call of Duty: Black Ops, Call of Duty: Modern Warfare 2, a generat venituri de peste un miliard de dolari, dar acest nou episod se anunta cu mult mai profitabil."Pentru a ne satisface clientii, am deschis numai in Irlanda si Marea Britanie 314 magazine din care pot achizitiona jocul Call of Duty: Black Ops. Speram ca trendul vanzarilor sa continue iar jocul sa devina cel mai bine vandut din toate timpurile. Cu 1,5 milioane de comenzi numai in prima zi si cu sarbatorile de iarna batand la usa, credem ca jocul poate deveni cel mai bine vandut si cel mai popular joc din istorie", declara Neil Arhurst, unul dintre purtatorii de cuvant ai companiei care a produs Call of Duty: Black Ops.

Sursa: DailyMail