Prima pagină D:News

Cine va fi regina porcilor de Guineea?

Redactia Descopera.ro | 11.15.2010 | ● Vizualizări: 345
Cine va fi regina porcilor de Guineea?     porc de guineea, animale de companie, caini, pisici, rusia, concurs, miss + zoom
Galerie foto (1)

Un concurs de frumusete destinat in exclusivitate porcilor de Guineea, va avea loc in aceasta luna in orasul Tula, situat la circa 200 kilometri de Moscova.

Evenimentul se va intinde pe o durata de trei zile si va consta, initial, intr-o etapa preliminara in care se vor alege cei mai frumosi 16 porci de Guineea. Norocosii selectionati in marea finala se vor in frunta in ultima zi, iar titlul suprem va fi cucerit de o femela care va fi incoronata "Regina porcilor de Guineea".

"Cainii si pisicile incep sa nu mai fie la moda in Rusia. Criza economica si scumpirea alimentatiei acestor patrupede a dus la scaderea popularitatii lor in randul oamenilor obisnuiti. Astazi, este vremea porcilor de Guineea, hamsterilor si a altor animale mici de companie", declara Margarita Denisova, organizatoarea expozitiei-concurs. Evenimentul va avea loc in incinta Terariului Exotic al Regiunii Tula, care detine cea mai mare colectie de reptile din lume.

Sursa: RiaNovosti