Prima pagină D:News

Un nou OZN deasupra Romaniei! (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 11.15.2010 | ● Vizualizări: 313
Un nou OZN deasupra Romaniei! (VIDEO)     ozn, extraterestri, ufo, extraterestru, teoria conspiratiei, strict secret, cazuri OZN, OZN in Romania + zoom
Galerie foto (1)

UFO Digest, un site specializat în ştiri despre fenomene paranormale, a publicat sâmbătă o înregistare video despre care susţine ca ar putea fi "un OZN filmat în România".

Autorul înregistrării video, skydiver12345, povesteşte că, sâmbătă seara, în jurul orei 18.00, în timp ce încerca să filmeze luna, a observat un obiect zburător neidentificat, aflat la "o altitudine de circa 5.000-6.000 de metri", care "nu făcea zgomot şi nu emitea semnale luminoase intermitente". Tot el a mai mărturisit că, în timpul filmării, realizate cu o camera Sony DCR_SR85, a întâmpinat dificultăţi în a focaliza obiectul deoarece "acesta se mişca".

UFO Digest este "o comunitate de autori, cititori, scriitori, fotografi şi videografi" ce prezintă informaţii despre fenomene paranormale şi obiecte zburătoare neidentificate.

Incepand de pe 15 noiembrie, DESCOPERA.ro te provoaca sa citesti maratonul de articole "DESCOPERA EXTRATERESTRI DINTRE NOI", un serial care te pune fata in fata cu una dintre cele mai mari dileme ale secolului XXI: suntem singurele creaturi inteligente din Univers? Citeste despre istoria si cazuistica OZN si ai sansa de a castiga un superlaptop de la eMAG.

Sursa: Gandul