Prima pagină D:News

Biserica Romano-Catolica “angajeaza” exorcisti

11.16.2010 | ● Vizualizări: 224
Biserica Romano-Catolica “angajeaza” exorcisti     exorcistul, exorcism, biserica romano-catolica, ritual religios ezoteric, diavol, drac, vraja, ocult, misterios + zoom
Galerie foto (1)

Se cauta oameni buni pentru a alunga diavolii. Coplesiti de solicitarile de exorcizare, episcopii catolici din Statele Unite au organizat weekend-ul trecut, in Baltimore, un curs special prin care li s-au transmis mai multor clerici tainele ezotericului ritual de gonire a raului.

Biserica a inscris 56 de episcopi si 66 de preoti in atelierulde doua zile care a inceput vineri, cautand sa largeasca randurilemicului grup de numai cinci sau sase exorcisti pe care se bazeazaintregul catolicism american.

"Este un grup foarte restrans de preoti care sustin ca primescsolicitari pe intreg teritoriul Statelor Unite. In mod normal,fiecare episcopie ar trebui sa aiba propriul exorcist", declaraepiscopul Thomas Paprocki din Springfield, Illinois, fara amentiona si motivul sporirii cererilor de ritualuri exorciste.

Legile Bisericii Romano-Catolice stipuleaza ca in exclusivitatepreotii adecvat instruiti pot performa ritualui exorcismului si,chiar si ei numai cu permisiunea superiorilor monahali. Posibilesemne de posedare demonica includ zgariatul, taierea,muscarea pielii, forta fizica neobisnuita si o reactie puternica siviolenta la apa sfintita.

Sursa: YahooNews

Descopera lumea in caretraiesti: