Prima pagină D:News

El este iepurele radioactiv!

Redactia Descopera.ro | 11.16.2010 | ● Vizualizări: 408
El este iepurele radioactiv!     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Se pare ca scenariile din filmele de mana a doua de la Hollywood, populate de animale care devin monstruoase in urma contaminarii radioactive, sunt tot mai aproape de realitate.

Recent, un banal iepure a carui radioactivitate depasise cu mult limitele normale, a fost capturat de catre angajatii Washington State Department of Health.

Iepurele a fost prins in apropierea perimetrului celebrei Area 300, o zona faimoasa pentru experiemntele secrete care au loc in incinta sa. Animalul a fost caputat de urgenta la ordinul autoritatilor americane, care se temeau ca iepurele ar putea ajunge in contact cu oamenii sau ar fi fost ucis si mancat de vreun caine domestic, acesta devenind, la randul sau, contaminat radioactiv.

Autoritatile sunt alarmate de numarul tot mai mare de iepuri contaminati din ultimul timp. Dar, conform specialistilor, pericolul cel mai mare este reprezentat de fecalele radioactive ale acestor rozatoare, fecale care sunt imprastiate de vant, existand riscul crescut sa ajunga astfel in apropierea localitatilor din zona.

Sursa: Tri-CityHerald