Prima pagină D:News

Modificari fizice incredibile (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 11.17.2010 | ● Vizualizări: 631
Modificari fizice incredibile (FOTO)     modificari corporale extreme, tatuaje, piercing, insertii epidermice, operatii estetice, incredibil, bizar, nebunesc, ciudat, uluitor, galerie foto, imagini, poze + zoom
Galerie foto (23)

Studiile antropologice atesta, prin descoperiri vechi de secole, ca, de mii de ani, rasa umana a urmarit cu abnegatie scornirea unor tehnici si mijloace de individualizare, care sa permita disocierea vizuala a insului sau a tribului de restul populatiei, dar si apartenenta la un grup sau o idee.

Fiecare continent, fiecare cultura, rasa si religie are o forma de intelegere si aplicare a ritualurilor de modificare corporala, fie ca ne referim la tatuaje, perforare, rani cicatrizate sau oricare dintre variatele metode de personalizare trupeasca.

Tatuaj ocular

Insa nu doar diferentierea a reprezentat un criteriu al modificarilor corporale, ci si estetica. Din vremuri stravechi, oamenii au incercat sa isi schimbe aspectul fizic nu doar din dorinta de a fi altfel, dar si pentru a accede la ceea ce ei considerau frumusetea suprema. Iata o mostra de... frumusete artificiala contemporana.

"Cicatrificare"

Despicarea limbii

Implanturi microdermice

Arsuri

Corset-piercing

Ascutirea urechilor

Implanturi subdermice

Injectare cu solutie salina

Decuparea pielii

Implanturi magnetice

Suspendare

Sursa: Visboo

Descopera lumea in care traiesti:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI