Prima pagină D:News

Ultima moda in Japonia: Brad de Craciun iluminat cu tipari electrici (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 12.09.2010 | ● Vizualizări: 579
Ultima moda in Japonia: Brad de Craciun iluminat cu tipari electrici (VIDEO)     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Daca majoritatea crestinilor din lume isi vor orna pomul de Craciun cu instalatii electrice sau lumanari, un grup de japonezi, adepti ai modei “Bio”, au gasit o modalitate complet ecologica si inedita de a-si ilumina brazii. Cu siguranta, cea mai bizara metoda din istoria bradului de Craciun, alegerea niponilor consta in... tipari electrici amazonieni!

Evenimentul va avea loc in cadrul Acvariului Enoshima din prefectura Kamakura, care gazduieste cei trei tipari electrici alesi sa ilumineze instalatia electrica care va orna bradul de Craciun din apropierea acvariului.

Cu toate ca energia electrica eliberata de tesutul muscular al tiparilor nu este indeajuns de puternica pentru o iluminare permananta, se pare ca electricitatea tiparilor este suficient de puternica pentru a produce flash-uri intermitente."Tiparii traiesc de cinci ani in acvariu si au fost, in nenumarate ocazii, promotori ai solutiilor ecologice alternative, dar este pentru prima data cand sunt vedete de Craciun", declara Kazuhiko Minawa, din partea acvariului din Kamakura.

Sursa: WeirdAsiaNews