Prima pagină D:News

Un monument in memoria extraterestrilor morti la Roswell va fi ridicat in Ucraina

Redactia Descopera.ro | 12.10.2010 | ● Vizualizări: 793
Un monument in memoria extraterestrilor morti la Roswell va fi ridicat in Ucraina     ozn, extraterstru, roswell, monument, ucraina, ufolog + zoom
Galerie foto (1)

Un grup de cercetatori din orasul Berdychiv din Ucraina, grup condus de ufologul Oleksandr Nalysman, a propus ridicarea unui monument in memoria extraterestrilor morti in incercarea de a intra in contact cu pamantenii. Neobisnuita cerere are in vedere numeroaele cazuri OZN in care se presupuna ca nave extraterestre s-au prabusit pe Terra, cel mai cunoscut fiind celebrul caz Roswell din Statele Unite ale Americii.

"Contactul cu civilizatiile extraterestre este un un fapt cat se poate de real. Trist este ca multi vizitatori si-au pierdut viata incercand sa ia legatura cu noi, dupa ce navele lor s-au prabusit la aterizare. Este cert ca nu acordam suficienta atentie acestor extraterestri pasnici care si-au dat viata pe Pamant pentru a ne cunoaste", declara acelasi Oleksandr Nalysman.

Din cauza lipsei de fonduri, proiectul ufologilor ucrainieni inca asteapta aprobarea din partea autoritatilor locale, dar Nalysman este convins ca un atare deziderat nu poate fi trecut cu vederea.

Sursa: RiaNovosti