Prima pagină D:News

Bordelurile cu papusi sexuale fac furori in Japonia

12.11.2010 | ● Vizualizări: 9965
Bordelurile cu papusi sexuale fac furori in Japonia     bordel, papusa gonflabila, act sexual, prostituata, sex pe bani, manga, hentai, casa de toleranta, fantezii erotice + zoom
Galerie foto (5)

Sunt destui cei care tind sa confunde papusile sexuale japoneze cu papusile gonflabile tipice oricarui sex-shop. In realitate, diferenta este ca cea dintre o arma de jucarie si una reala. Iar multi barbati platesc sume consistente pentru a se “culca” cu un asemenea... inlocuitor de femeie in multele bordeluri cu papusi sexuale de pe tot intinusl Japoniei.

Primele papusi sexuale japoneze au fost create cu 30 de ani inurma, astfel incat persoanele de sex masculin cu dizabilitati sa sepoata bucura de o oarecare forma de companie feminina. Totusi, inscurt timp, aceste inventii au devenit o alternativa viabila sipentru barbatii sanatosi, dar prea timizi sau prea comozi pentrua intretine raporturi sexuale cu femeireale.O multime de barbati niponi sunt obsedati de conceptul de "fatamanga", iar aceste papusi sexuale realistice le ofara sansa se a-siindeplini fanteziile ce presupun apropierea fizica de personajelelor favorite. Unii japonezi au cheltuit sute de mii de dolariachizitionand zeci de papusi sexuale de ultima generatie,construite din silicon, in prezenta carora se simt mult maiconfortabil decat in cea a unei femei adevarate.Papusile sexuale sunt oricum dar nu ieftine, mai ales atunci candclientul doreste calitate. O astfel de papusa din silicon, cu unschelet metalic si zeci dearticulatii care ii permit sa se miste asemenea unei persoaneadevarate, costa apreciabil peste 6.000 de dolari, mult mai multdecat poate plati majoritatea adeptilor acestui gen de distractie.Si asa au aparut bordelurile de papusi hedoniste; pentru o taxacare le-ar asigura compania si serviciile unei prostituate,barbatii aleg sansa implinirii fanteziilor cu... papusi.

Majoritatea bordelurilor cu papusi sexuale ofera o varietate largade modele si de tinute pentru papusi, dar exista si clienti careprefera sa isi aduca propriile accesorii. De la adolescenti pana labarbati de peste 60 de ani, japonezii achita sume semnificativepentru a urmari un film de adulti, a se starni si a se culca apoicu o papusa. Iar afacerea este foarte profitabila si dinamica,patroniii bordelurilor sustinand ca primesc zeci de clienti infiecare zi.

Sursa: Odditycentral

Descopera lumea in caretraiesti: