Prima pagină D:News

Marijuana inalta de 2 metri si ornata cu globuri si beteala

Redactia Descopera.ro | 12.12.2010 | ● Vizualizări: 648
Marijuana inalta de 2 metri si ornata cu globuri si beteala     no tags + zoom
Galerie foto (1)

O planta de marijuana, inalta de circa 2 metri si decoarata ca un brad de Craciun, cu beteala, stelute si beculete, a fost confiscata de politia germana din casa unui batran hippyot, care spera ca astfel sa pacaleasca autoritatile si sa isi savureze linistit doza de sarbatori.

Politistii din orasul german Koblenz au fost surprinsi sa descopere uriasa planta de marijuana care trona in stativul destinat bradului de Craciun. "Cand l-am intrebat ce este cu planta, batranul ne-a spus zambind ca asa sarbatoreste el Craciunul si tocmai era pe cale de a adauga mai multe ornamente pe uriasa marijuana. Mai mult, conform propriilor declaratii, intentiona sa aseze cadouri sub ea si sa isi invite prietenii in seara de Craciun", declara un oficial al politiei.

Echipa antidrog a retinut planta precum si o cantitate de 150 de grame de marijuana prelucrate pentru consum, gasite, de asemenea, in apartament. Autoritatile germane nu se afla la prima isprava de acest fel: cu putin timp in urma, in orasul Munchen, a fost arestat un tanar de 21 de ani, care vindea calendare destinate cultului adventist, doar ca dupa fiecare fila a calendarului era asezata cate o frunza de cannabis.

Sursa: News.com