Prima pagină D:News

Poligam batut de neveste dupa al cincilea mariaj

Redactia Descopera.ro | 01.09.2011 | ● Vizualizări: 1501
Poligam batut de neveste dupa al cincilea mariaj     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Vrand parca sa confirme citatul din Coran in care Profetul Muhammad recomanda fiecarui musulman sa nu se lacomeasca la mai mult de patru sotii, cazul unui pakistanez batut mar de sotiile sale, vine ca o implinire moderna a stravechilor sure ale Cartii Sfinte a Islamului.

Pakistanezul Mian Ishaq a necesitat ingrijiri medicale dupa ce a fost batut serios de catre prima si a doua sa sotie, cele doua femei furioase coalizandu-si fortele dupa ce au aflat ca nabadaiosul sot savarsise deja un al patrulea mariaj in secret si planuia sa se insoare din nou cu o a cincea potentiala sotie.

Ishaq se afla la nunta unui prieten, intovarasit de cea de-a treia sotie, cand brusc, si-au facut aparitia nevasta nr. 1 si nevasta nr. 2, Mehvish si Usma, dupa numele lor.
Furioasele sotii au rasturnat mesele, prinzandu-l intr-un colt al incaperii pe Ishaq, pe care l-au batut ulterior cu pantofii din dotare, pana la aparitia politiei care l-a salvat astfel pe ghinionistul sot.

"Stim sigur ca incerca sa se casatoreasca cu cea de-a cincea sotie. Din acest motiv strigator la cer merita sa fie umilit public pentru comportamentul sau rusinos", declara Uzma in sectia de politie.

Sursa: AOLNews