Prima pagină D:News

Expertii in paranormal au fost invinsi de fantomele piromane

Redactia Descopera.ro | 01.12.2011 | ● Vizualizări: 439
Expertii in paranormal au fost invisi de fantomele piromane     exorcizare, darul shiofaq, amalezia, fantome, musulman, coran, keris, sabie, spirit, piroman, incendiu, casa + zoom
Galerie foto (1)

Un grup de exorcisti musulmani denumit Darul Shifaq s-a recunoscut invins de catre fantomele care “parazitau” o casa din Malaezia, spiritele fiind foarte temute pe plan local, deoarece au fost invinuite de peste 200 de incendieri.

Nenorocirile par, astfel, fara sfarsit pentru Zanaib Sulaiman, proprietara unei case care a fost incendiata de peste 200 de ori in intervalul ultimelor luni.
Disperata de focurile care apareau, ca din senin, in mai multe colturi ale casei, cu toate ca martorii prezenti nu vedeau nicio fiinta vie care sa le aprinda, Zanaib Sulaiman a apelat, in ultima instanta, la un grup de exorcisti locali, care sa o scape de "fantomele" piromane.

Cu toate ca acestia s-au deplasat de urgenta la fata locului si au citit versete din Coran, stropind apoi cu apa sfintita colectia de sabii, pumnale Keris si obiecte de alama
din casa, atacurile spiritelor incendiatoare au reizbucnit imediat dupa ce acestia au parasit casa.

"Ne-am mai intalnit cu astfel de fenomene paranormale in trecut si suntem siguri ca armele si obiectele de arta detinute de Zanaib au legatura cu furia spiritelor nelinistite.
Noi credem ca Zanaib a mostenit sabiile si pumnalele de la tatal sau, care s-a ocupat cu magia neagra in timpul vietii sale. Pana nu scapa de aceste obiecte, spiritele o vor chinui neincetat", declara Zakaria Ya, liderul gruparii Darul Shifaq.

"Numai in decursul saptamanii trecute au izbucnit, ca din senin, 46 de focuri care au ars atat haine, cat si pereti ai casei, covoare de rugaciune si doua saltele. Imi este foarte frica si nu stiu ce sa mai fac pentru a imbuna spiritele", declara presei Zanaib Sulaiman, o batrana in varsta de 73 ani, care locuieste in casa de lemn impreuna cu nora sa si doi nepoti.

Sursa: NewsAsiaOne