Prima pagină D:News

Naţiunea Islamului crede în OZN-uri

Redactia Descopera.ro | 03.01.2011 | ● Vizualizări: 131
Naţiunea Islamului crede în OZN-uri     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Naţiunea Islamului, o controversată organizatie din Statele Unite care promovează agresiv naţionalismul oamenilor de culoare şi credinţa în Islam, iese din nou la rampă cu declaraţii proprii referitoare la fenomenul OZN şi existenţa civilizaţiilor extraterestre.

Miile de susţinători ai mişcării, care s-au întâlnit recent într-o suburbie a oraşului Chicago, au fost foarte interesaţi de subiectul discuţiilor referitoare la fenomenologia OZN.

Ideologia mişcarii, creată de fostul lider Elijah Muhammad, conţine numeroase referiri la o aşa numită "Navă Mamă", care va veni să-i salveze pe credincioşi în momentul declanşării Apocalipsei.

"Există numeroase dovezi care sustin existenţa OZN-urilor si au fost făcute publice. Acest fapt nu contravine credinţei noastră în Allah", declară Ishmael Muhammad, unul dintre liderii Nation of Islam.

"Unul dintre motivele pentru care acestă organizaţie încearcă să se ralieze noilor culte ozenistice are legătură cu dorinţa liderului actual Louis Farrakhan de a se apropia de alte grupări sociale sau etnice cum ar fi cele ale noilor emigranţi sau cele dominate de latinos", este de părere Jimmy Jones, profesor de religie în cadrul Colegiului Manhattanville din New York.Sursa: Whasington Post