Prima pagină D:News

Ruşii pretind că le-au vorbit extratereştrii (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 03.02.2011 | ● Vizualizări: 332
Ruşii pretind că le-au vorbit extratereştrii (VIDEO)     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Mai mulţi controlori de trafic aerian din Siberia pretind că au recepţionat, prin intermediul echipamentelor de comunicaţii ale turnului de control, semnalul acustic al unui OZN ce se deplasa cu mare viteză pe deasupra tundrei, semnal care a fost asociat cu o voce extraterestră feminină, asemănătoare cu sunetul neinteligibil pe care l-ar produce o pisică.

Obiectul zburător neidentificat a apărut dintr-o dată pe radarele turnului de control aerian din izolatul oraş rusesc Yakutsk. Vehiculul misterios a fost înregistrat zburând cu o viteză de aproximativ 10.000 km/h şi executând manevre de schimbare subită a direcţiei pe cerul de la primele ore ale dimineţii.

Înălţimea de survol a OZN-ului a fost identificată la aproximativ 20.000 de metri deasupra nivelului mării şi aparatul părea să interfereze cu frecvenţele aviaţiei. În filmarea publicată pe YouTube, se poate observa cum controlorii de trafic aerian încearcă să stabilească o legătură cu obiectul necunoscut.De asemenea, imaginile radar arată cum OZN-ul se deplasează foarte repede, comparativ cu avioanele dimprejur, care se mişcă mult mai încet. "Tot auzeam un fel de voce feminină, ca şi când o femeie ar fi miorlăit întruna", declară un controlor de trafic.

Materialul video care susrpinde momentul a fost publicat luna trecută, dar nu este clar momentul realizării lui. Se poate observa, însă, un cadru cu aeroportul, ce pare neînzăpezit, ninsoarea fiind un fenomen tipic aproximativ opt luni de zile pe an în Yakutsk, unde temperaturile în această perioadă sunt de aproximativ -35 de grade Celsius.

Sursa: Dailymail

Descoperă lumea în care trăieşti: