Prima pagină D:News

Internetul suportă multe: un site pentru pisicile care seamănă cu Hitler

Redactia Descopera.ro | 04.02.2011 | ● Vizualizări: 468
Internetul suportă multe: un site pentru pisicile care seamănă cu Hitler     internet, site, pisica, Hitler + zoom
Galerie foto (1)

“Crezi că pisica ta seamănă cu Adolf Hitler? Te trezeşti în fiecare noapte speriat, întrebându-te dacă va invada Polonia? Are obiceiul să ridice laba dreaptă în aer, în timp ce scoate un sunet care aduce suspect de mult cu <>? Dacă este aşa, atunci acesta este site-ul ideal pentru tine.” Aşa sună mesajul unui site britanic care promovează nici mai mult, nici mai puţin decât... pisicile care seamănă cu Hitler.

Pentru a apărea pe site şi a primi titlul de "kitler", o felină trebuie să îndeplinească o serie de criterii.

În afara similitudinilor fizice (pete negre pe cap şi bot, care să amintească de tunsoarea şi mustaţa dictatorului), pisica trebuie să aibă o privire dominatoare şi o expresie facială care să trădeze dorinţa de a stăpâni lumea!

Site-ul, deşi realizat cu o intenţie glumeaţă, a stârnit controverse: unii au considerat ideea nostimă, alţii, însă, şi-au exprimat indignarea şi revolta, fie pentru faptul că Hitler şi, implicit, nazismul au ajuns să fie subiect de glumă, într-un astfel de context, fie pentru faptul că animale inocente şi îndrăgite, precum pisicile, au ajuns să fie asociate cu fascismul şi ororile regimului nazist.

Sursa: Mail Online

Tag-uri: internet | site | pisica | Hitler