Prima pagină D:News

Atelier practic de aranjamente florale, iniţiat de Fundaţia Calea Victoriei

Redactia Descopera.ro | 08.07.2011 | ● Vizualizări: 74
Atelier practic de aranjamente florale, iniţiat de Fundaţia Calea Victoriei     fundatia calea victoriei, flori, aranjament + zoom
Galerie foto (1)

Fundaţia Calea Victoriei vă invită, în zilele de 16, 17 şi 18 august, la "Atelierul practic de aranjamente florale", în compania lectorului Raluca Dinculescu.

Atelierul îşi propune să îi înveţe pe participanţi cât de uşor este să "facă ei înşişi" decoruri florale, la fel de frumoase ca şi cele prezentate în reviste. Pentru a crea, pentru a vă bucura de ceea ce rezultă din propriile mâini, folosind darurile naturii. Pentru a învăţa cum să oferiţi flori, care este semnificaţia lor şi care sunt cele mai interesante modalităţi de asortare.

Nu este un curs pentru profesionişti şi nici nu îşi propune să vă transforme în profesionişti. Este un atelier destinat oamenilor obişnuiţi care îndrăgesc natura şi frumuseţea, în general.

În cele trei sedinţe, veţi avea prilejul să va folosiţi creativitatea, să învăţaţi multe despre flori, despre aranjamente şi stiluri şi, desigur, să plecaţi cu creaţia dumneavoastra personală acasă.

Detalii despre temele celor trei lecţii din cadrul cursului găsiţi AICI.


Lector: Raluca Dinculescu

Data începerii: 16 august 2011

Oră curs: 19:00

Număr ateliere: 3

Frecvenţa: zilnic (16, 17, 18 august)

Cost: 300 RON (inclusiv flori şi materiale de lucru)

Locaţie: sediul Fundaţiei Calea Victoriei, strada Caimatei nr. 20, et. 3 (lânga Piaţa Rosetti)

Număr maxim de persoane: 11

Inscrieri AICI.