Prima pagină D:News

iPad într-un nou rol: carte de bucate!

Redactia Descopera.ro | 10.18.2011 | ● Vizualizări: 49
iPad într-un nou rol: carte de bucate!     tehnologie, iPad, bucatarie, gatit, accesoriu + zoom
Galerie foto (3)

Colecţii de reţete şi aplicaţii de iPad speciale pentru cei pasionaţi de gătit există deja, dar mai rămâne problema siguranţei dispozitivului: cum să-l aduci atât de aproape de locul acţiunii şi să-l utilizezi fără a-l stropi cu lichide sau a-l mânji cu grăsime? O companie americană, producătoare de componente de calculator, a prins din zbor ocazia şi a proiectat o gamă de accesorii destinate protejării tabletei de accidentele din bucătărie.

Firma Belkin a scos recent pe piaţă câteva modele diferite de suporturi pentru tabletă, precum şi un stylus cu ajutorul căruia bucătarii aflaţi în plină acţiune pot răsfoi e-cartea de bucate, fără a umple touchscreen-ul de urme de mâncare.

Suporturile costă 30 - 35 lire sterline bucata (34 - 40 euro); în plus, pentru cei care chiar trăiesc la maxim aventura gătitului cu iPad-ul în faţă, în Marea Britanie există, de pilda, opţiunea asigurării tabletei împotriva daunelor produse de lichide; asigurarea costă cca. 5 lire sterline (5,70 euro) pe lună, pentru un iPad2 de 64 Gb.

Sursa: Mail Online