Home » D:News » Industria alimentara informatizata

Industria alimentara informatizata

Industria alimentara informatizata
Publicat: 23.07.2007
In sectorul de productie alimentara, progresul companiilor depinde major de eficienta cu care acestea utilizeaza resursele umane, tehnice si financiare de care dispun.

Din acest motiv, implementarea unui sistem informatic performant vine in intampinarea acestei cerinte. In ultimii ani, tot mai multi reprezentanti ai sectorului productiei alimentare din Romania au manifestat receptivitate fata de noile tehnologii, adaptandu-si activitatile si procesele de lucru astfel incat acestea sa corespunda cu exigentele, atat de natura legislativa, venite din UE, cat si raportate la evolutia gusturilor si cerintelor consumatorilor.

Implementarea solutiei SIVECO Applications la DOBROGEA BISCUIT confirma utilitatea instrumentelor informatice in activitatile de productie alimentara.

SIVECO Romania propune un pachet informatic integrat pentru managementul afacerilor; mai mult, o solutie de Management al Productiei, ce actioneaza intregul agrenaj pe care il presupune dinamica unei organizatii avand ca obiect principal de activitate productia alimentara.

DOBROGEA BISCUIT si-a dorit o solutie care sa imbine cele mai noi abordari tehnologice specifice cu cele din domeniul tehnologiei informatiei, o solutie complexa si completa, adaptata la standardele europene si internationale.

Beneficiarul proiectului a castigat, pe de o parte, o imbunatatire a performantelor, prin reducerea costurilor si a pierderilor, precum si prin cresterea productivitatii muncii, sistemul urmarind atat costurile, cat si rezultatele si asigurand o vizibilitate ridicata a datelor la toate nivelurile de decizie.

Totodata, compania si-a sporit flexibilitatea si agilitatea in fata schimbarilor de pe piata; acest lucru este posibil prin infrastructura pusa la dispozitie de sistemul informatic puternic integrat cu cel de business.

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul firmelor de software din Romania. Compania ofera solutii eficiente EAS, documentManagement, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atat pentru piata locala cat si pentru cea internationala.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase