Home » D:News » Summer Well – festivalul verii pe Domeniul Ştirbey

Summer Well – festivalul verii pe Domeniul Ştirbey

Publicat: 08.08.2012
Respectându-şi promisiunea din prima ediţie, de a fi un festival ca o vacanţă cu muzică bună şi distracţie, Summer Well revine anul acesta pe 11 şi 12 august la Domeniul Ştirbey din Buftea.

Cea de a doua editie a festivalului Summer Well va avea loc pe 11 si 12 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea. Legendele The Stone Roses vor inchide a doua zi de festival, iar pe 11 august Hurts vor sustine cel de al doilea concert din Romania, tot in inchiderea zilei. In restul weekend-ului vor mai concerta la Summer Well The Vaccines, Patrick Wolf, Glasvegas, The Asteroids Galaxy Tour, The Big Pink, Wolf Gang, Zulu Winter si Citizens!

Şi anul acesta, concursul „I’m with the BAND” oferă şansa clienţilor Orange de a fi alături de trupa preferată, în backstage şi pe tot parcursul concertului.

Pe lângă cele aproape 10 ore de muzică live, Summer Well va reveni cu noi zone de entertainment, precum şi cu extinderea zonelor de food şi de relaxare. În plus, Orange va pregăti programe care să adauge un plus de distracţie pentru cei care doresc şi mai mult decât muzică live.

Locatia evenimentului se afla la 15 km de Bucuresti, cei interesati vor avea la dispozitie mijloace de transport in comun.

Summer Well - festivalul verii pe Domeniul Ştirbey

Abonamente valabile pentru ambele zile ale festivalului se pot cumpăra la preţul de 129 RON din orice Orange shop sau de pe www.easytickets.ro.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.summerwell.ro.

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase