Home » D:News » Mediafax Group lansează Go Listen, prima aplicaţie de mobil care îţi citeşte ştirile

Mediafax Group lansează Go Listen, prima aplicaţie de mobil care îţi citeşte ştirile

Publicat: 13.08.2012
Mediafax Group lansează Go Listen, prima aplicaţie de mobil care îţi citeşte ştirile
Mediafax Group, compania care furnizează cel mai diversificat conţinut media din România, a lansat aplicaţia GoListen, prima aplicaţie Android care le citeşte utilizatorilor ştirile de pe Internet

În acest moment sunt peste 2 milioane de aplicaţii disponibile pe piaţă, iar numărul de downloaduri creşte exponenţial de la lună la lună. Ritmul de dezvoltare a tehnologiei pare cu atât mai spectaculos cu cât, în trecut, oamenii se întreceau în diverse speculaţii privind nivelul pe care îl va atinge progresul tehnologic în anii 2000.

Una dintre viziunile lor e subiectul unui viral care circulă pe Internet de câteva zile:

http://www.tare.ro/daptonerecords/5345495-senzational-telefonul-mobil-anticipat-de-romani-in-anii-60

Inovaţia anticipată în acest clip a fost transformată în realitate de Mediafax Group, prin lansarea aplicaţiei GoListen, care le citeşte utilizatorilor ştirile oriunde s-ar afla. Astfel, aceştia economisesc timp şi află rapid ultimele noutăţi din toate domeniile. În maşină, prin simpla conectare a telefonului la sistemul audio, prin Bluetooth sau prin cablu, utilizatorii nu vor mai simţi că pierd timpul în trafic. Aplicaţia se deosebeşte semnificativ de un simplu post de radio, prin faptul că oferă utilizatorilor şansa de a face singuri selecţia ştirilor pe care vor să le audă, de pe cele mai bune site-uri de ştiri generale, economie, sport sau monden.

„Înca din 2008 am fost pionieri în dezvoltarea aplicaţiilor de mobil, iar aceasta este doar una dintre aplicaţiile care îţi pot citi un text, vom folosi engine-ul GoListen în majoritatea produselor Mediafax Group, dar şi la crearea unor aplicaţii inovative”, spune Cosmin Pachiu – Project Manager al departamentului de telefonie mobilă Mediafax Group.

Mai multe informaţii despre aplicaţia GoListen puteţi găsi la www.mobilio.ro/golisten

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase