Home » Lumea digitală » Cine este autorul celui mai popular mesaj publicat pe Twitter în 2015

Cine este autorul celui mai popular mesaj publicat pe Twitter în 2015

Publicat: 08.12.2015
Managerii Twitter au publicat statisticile pe 2015.

Cântăreţul Harry Styles, membru al grupului One Direction, este autorul celui mai popular mesaj publicat pe Twitter în 2015, prin care starul britanic a dorit să îi liniştească pe fanii formaţiei sale, după plecarea din grup a lui Zayn Malik, informează contactmusic.com.

Mesajul pe care Harry Styles l-a scris pe această platformă de microblogging, pe 26 martie, este cel mai popular din acest an, fiind redistribuit de peste 700.000 de ori.

Harry Styles a publicat mesajul respectiv – „Toată dragostea mea, ca de obicei. H.” – la doar 24 de ore după ce Zayn Malik a anunţat că a părăsit grupul One Direction.

Imagine: AFP/Mediafax Foto

Surprinzătoarea plecare a lui Zayn Malik s-a produs la doar şase zile după ce tânărul cântăreţ britanic i-a şocat pe fanii devotaţi grupului One Direction prin decizia sa de a se retrage din turneul mondial al trupei.

Cifrele oficiale publicate de Twitter au confirmat, de asemenea, faptul că artista americană Katy Perry şi-a menţinut titlul de „cea mai populară persoană” de pe această reţea de socializare, deoarece are peste 78 de milioane de admiratori („followers”). Pe locurile următoare se află cântăreţul canadian Justin Bieber, cu 70 milioane de admiratori, şi cântăreaţa Taylor Swift, cu 66,7 milioane de admiratori.

Taylor Swift l-a depăşit la limită pe preşedintele american Barack Obama, clasat pe locul al patrulea, cu 66,5 milioane de admiratori.

O altă vedetă pop, Rihanna, ocupă locul al cincilea, cu 53,1 milioane de admiratori.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase