Home » Lumea digitală » Revoluţie în domeniul cosmeticii. Prima imprimantă portativă care-ţi generează instant fondul de ten potrivit. FOTO+VIDEO

Revoluţie în domeniul cosmeticii. Prima imprimantă portativă care-ţi generează instant fondul de ten potrivit. FOTO+VIDEO

Publicat: 30.12.2015
Fondul de ten este elementul cel mai important în construcţia unui machiaj, nuanţa trebuie să se potrivească cu tenul iar dacă alegi un ton nepotrivit rişti să arăţi îngrozitor.
Recent a fost inventat un dispozitiv 3D „de imprimare” a fondului de ten. Pentru a asigura toate tipurile de ten, toate etniile şi tipurile de piele, dispozitivul poate scana pielea individuală a feţei pentru a produce o anumită culoare, potrivită sută la sută. 
 
Dispozitivul, care se numeşte Adorn 3D are senzori integraţi care scanează pielea feţei şi imprimă un fond de ten de culoarea pielii pentru mai mult de 75.000 de nuanţe.
 
 
După scanarea faţei utilizatorului, dispozitivul va emite un semnal snor scurt după care va genera substanţa. Din cauza faptului că culoarea pielii se modifică pe tot parcursul anului, aparatul ajustează constant culoarea substanţei fără nevoia de a fi înlocuit.
 
Imprimanta portabilă de machiaj vine echipată cu un cartuş de fond de ten preumplut, şi poate fi utilizat în mod repetat pentru a scana diferite tonuri. Cartuşele de culoare sunt reîncărcabile şi pot fi înlocuite la nevoie cu mai puţin de 20 de dolari.
 
Dispozitivul este alimentat de baterii reîncarcabile, care pot dura până la câteva săptămâni, în funcţie de frecvenţa de utilizare.
Fondul de ten obişnuit este amestecat cu ajutorul pigmentelor albastru, negru şi alb. Iar ingredientele Adorn includ peptida anti-rid, împreună cu Litchiderm, ceai verde şi hialuronat de sodiu, pentru a mentine pielea hidratată. Potrivit inventatorilor această inovaţie e potrivită pentru toate tipurile de ten. 
 
 
Dispozitivul poate fi precomandat cu 139 de dolari. Preţul iniţial era de 279 de dolari.  Şi poate fi achiziţionat în cinci culori diferite: auriu, gri, vişiniu, roz şi negru.
 
Sursa: Mail Online
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase