Home » Lumea digitală » Smartphone-ul cu display care se pliază

Smartphone-ul cu display care se pliază

Publicat: 27.05.2016
Smartphone-ul  cu display care se pliază
După smartphone-uri cu display mare şi mai nou smartpone-uri cu display curbat, următoarea inovaţie în acest domeniu pare să fie display-ul care se pliază sau care se rulează.

Potrivit Go4it, Samsung a prezentat zilele trecute un concept de display care se strânge în jurul unui tub, iar Oppo vine acum cu un concept de flip-phone modern, cu ecran pliabil, care atunci când este deschis devine o veritabilă tabletă.

Momentan Oppo nu a făcut un anunţ cu referire la acest design, modelul prezentat fiind un simplu prototip, însă acesta răspunde la câteva dintre întrebările pe care utilizatorii le-ar putea avea. Pentru a putea plia display-ul, carcasa vine cu un spaţiu în jurul balamalei, unde se crează bucla în display. Dispozitivul vine cu dimensiuni mari, fiind necesară găzduirea display-ului, sistemului de prindere al celor două bucăţi, hardware-ul intern şi o baterie generoasă care să alimenteze toate componentele.

Modelul prezentat de Samsung sugerează un design complet diferit însă. În locul formatului „clamshell”, compania coreeană doreşte să creeze un smartphone cu dimensiuni reduse, care să se mărească atunci când ai nevoie de spaţiu mai mult pe display.

Sursa: Go4it

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase