Home » Lumea digitală » Cum a ajuns WhatsApp în topul serviciilor de telecomunicaţii

Cum a ajuns WhatsApp în topul serviciilor de telecomunicaţii

Cum a ajuns WhatsApp în topul serviciilor de telecomunicaţii
Publicat: 04.07.2016
Cu peste 1 miliard de utilizatori activi, WhatsApp este unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie din lume. Astfel există ţări cum sunt Brazilia şi India unde serviciul este prezent pe 94-95% dintre dispozitivele smartphone aflate în circulaţie.

Utilizatorii WhatsApp desfăşoară mai mult de 100 milioane apeluri în fiecare zi ceea ce însemnă  o medie de 1.100 apeluri pe secundă. Depăşirea acestui prag vine ca o confirmare a importanţei WhatsApp în pieţele emergente, unde serviciul de mesagerie a devenit alegerea preferată pentru comunicaţiile de voce, informeaza rador.ro

Popularitatea serviciului vine şi din  modul facil în care WhatsApp permite desfăşurarea apelurilor de voce, oferind suport pentru mai toate tipurile de conexiuni mobile: WiFi, 4G, 3G şi 2G.

Aplicaţia oferă până şi o opţiune pentru setarea unei clarităţi mai reduse a vocii, economisind astfel traficul de date inclus în pachetele de internet mobil. toate aceste facilităţi fac ca WhatsApp să ameninţe serios poziţile de lider pe piaţa de telecomunicaţii.

Sursa: gandul.info

Vă mai recomandăm şi: Facebook cumpără WhatsApp pentru o sumă colosală. Din asistat social, fondatorul WhatsApp devine miliardar

                                             WhatsApp opreşte suportul pentru mai multe versiuni de sisteme de operare mobile până la sfârşitul acestui an

                                             WhatsApp îşi surprinde utilizatorii. Ce schimbare majoră a făcut serviciul de mesagerie

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase