Home » Lumea digitală » Pepper, robotul care distrează oaspeţii de pe navele de croazieră

Pepper, robotul care distrează oaspeţii de pe navele de croazieră

Pepper, robotul care distrează oaspeţii de pe navele de croazieră
Publicat: 16.07.2016
Robotul poate dansa cu oaspeţii de pe croazieră, îi poate implica în jocuri sau le poate propune să-şi facă un selfie împreună.

La bordul ambarcaţiunii „Costa Diadema”, nava amiral a flotei „Costa Crociere”, a fost prezentat în premieră Pepper, robotul capabil să recunoască principalele emoţii umane şi să interacţioneze cu mediul înconjurător. În toate croazierele de 7 zile din vestul Mediteranei organizate de Costa Crociere, vor fi operativi 5 roboţi Pepper, care vor avea sarcina de a-i distra pe oaspeţi.

Pepper este rezultatul unei colaborări între „Costa Crociere” şi compania ”SoftBank Robotics”. La bordul navei ”Costa Diadema”, Pepper poate ”conversa” perfect în italiană, engleză şi franceză cu toate persoanele care au plăcerea să interacţioneze cu el.

Cele mai importante caracteristici ale sale sunt legate de divertisment, deoarece Pepper poate dansa cu oaspeţii, îi poate implica în jocuri sau le poate propune să-şi facă un selfie împreună. Şi nu numai: oferă cu drag şi informaţii privind serviciile de la bord, restaurantele şi barurile navei, excursii, activităţi, spa şi magazine precum şi destinaţiile călătoriei.

Sursa: rador.ro

Vă mai recomandăm şi: Chelnerii-roboţi sunt folosiţi în din ce în ce mai multe ţări asiatice! (VIDEO)

                                             Robotul care merge pe fire electrice

                                             SOCANT! Prima casatorie oficiata de un robot

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase