Prima pagină Lumea digitala

Aplicaţia Simpli, dezvoltată în România, a lansat varianta web

Katy Marinescu 07.27.2016 | ● Vizualizări: 604

Simpli, aplicaţia care integrează într-un singur loc căsuţele de email şi cele mai importante functionalităţi de organizare a activităţilor zilnice, este acum disponibilă oficial în varianta web (pe https://app.simpli.co/) şi accesibilă la nivel global.

Astfel, după ce în luna ianuarie a fost lansat formatul pentru mobil pentru sistemul de operare iOS, Simpli poate fi utilizată acum şi de pe laptop sau tabletă, direct din browser.

Dezvoltată în România, aplicaţia centralizează într-un singur loc informaţiile digitale pe care orice persoană le deţine: emailuri din conturi multiple, notificări referitoare la următoarele întâlniri din calendar, notiţe şi alte proiecte ce trebuie îndeplinite din lista de activităţi.

La nivel de investiţie, până acum dezvoltarea Simpli a costat 40.000 de euro.

"Lansarea variantei web pentru Simpli este o continuare naturală a procesului de dezvoltare a aplicaţiei", a declarat Simina Mut, cofondator Simpli, adăugând: "Utilizatorii din orice colţ al lumii pot să se conecteze atât de pe mobil, cât şi de pe laptop sau tabletă în varianta web unde au acces la toate informaţiile de care au nevoie în timp real, în mod integrat. De asemenea, pentru conectarea pe web nu este nevoie de un cont special creat pentru Simpli, autentificarea realizându-se cu adresa de email deja există a fiecărui utilizator".

Până în momentul de faţă, Simpli a fost descărcată în special de persoane din România, Statele Unite ale Americii, Portugalia, Grecia, Croatia şi Ţările Baltice.

Cu varianta web a aplicaţiei Simpli disponibilă în mod gratuit, utilizatorii se pot bucura de acelaşi design prietenos şi de funcţionalităţi uşor de folosit ca în aplicaţia mobilă, însă pot efectua activităţi mai complexe de pe laptop sau tabletă.

Simpli integrează atât activităţile din viaţa profesională, cât şi pe cele din viaţa personală într-un mix pe care fiecare utilizator şi-l personalizează în funcţie de preferinţe şi priorităţi astfel încât în orice moment să poată urmări uşor de lucrurile finalizate şi cele care urmeaza a fi făcute.

Simpli centralizează multiple conturi de email ale utilizatorilor (Gmail, Yahoo, Outlook, Imap), mesajele putând fi urmărite în mod separat sau integrat.

Simpli este o aplicaţie creată de o echipă de antreprenori români cu scopul de a gestiona cât mai bine informaţiile de care fiecare persoană cu un ritm de viaţă alert trebuie să ţină cont zi de zi.

Sursa: Medafax