Home » Lumea digitală » Google serbează cei 19 ani de activitate prin intermediul unei roţi aniversare. Cum poţi afla cine te caută pe celebrul motor de căutare

Google serbează cei 19 ani de activitate prin intermediul unei roţi aniversare. Cum poţi afla cine te caută pe celebrul motor de căutare

Google serbează cei 19 ani de activitate prin intermediul unei roţi aniversare. Cum poţi afla cine te caută pe celebrul motor de căutare
Publicat: 28.09.2017
Compania Google, care deţine cel mai important motor de căutare pe internet din lume, sărbătoreşte, astăzi, 19 ani de la înfiinţare, printr-un doodle special: O roată aniversară plină de surprize.

Google marchează cea de-a 19-a aniversare a motorului de căutare cu un Doodle special dedicat pentru sine: Roata Aniversară Google.

Pentru a te bucura de surprizele simpatice pregătite de Google, trebuie să apeşi pe roata care apare pe pagina de pornire Google. Astfel, accesezi anumite jocuri online distractive pentru a sărbători Ziua Google.

Printre surprize se numără clasicul Snake, un meci de cricket, umilul Solitaire, o pinata sau jocuri de personalitate (în caz că vă întrebaţi, acum aveţi posibilitatea să aflaţi ce animal sunteţi prin Doodle-ul Ziua Pământului). 

Totodată, Roata Aniversară Google a adunat diferite alte doodle-uri făcute până acum cu diverse ocazii, care au ajuns la inima utilizatorilor, cum ar fi aniversarea hip hop-ului. 

Bineînţeles surprizele sunt multe, aşa că sunteţi invitaţi să le descoperiţi singuri şi să sărbătoriţi Ziua Google.

Roata Aniversară GOOGLE | Cum poţi vedea cine te-a căutat pe celebrul motor de căutare

Nu de puţine ori am fost în situaţia în care am căutat pe cineva pe Google, poate chiar pe noi înşise. Ei bine, roata se poate întoarce, şi cei mai mulţi utilizatori şi-ar dori să ştie ce persoane au tastat numele lor pe renumitul motor de căutare.

CIteşte continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase