Home » Lumea digitală » SUPER căştile pe care le poţi folosi oriunde

SUPER căştile pe care le poţi folosi oriunde

SUPER căştile pe care le poţi folosi oriunde
Publicat: 15.02.2018
Anunţate recent pe piaţa din România, căştile premium Plantronics Voyager 6200 UC ţintesc în primul rând clienţii din mediul de business, dar pot fi folosite fără probleme şi în scopuri personale, de către pasionaţii de mişcare sau iubitorii de muzică.
PREZENTARE
 
Deşi au dimensiuni generale ceva mai mari decât ale altor modele wireless de pe piaţă, aceste căşti sunt foarte bine „mobilate” cu caracteristici şi funcţii. Design-ul dopurilor oferă o antifonare pasivă foarte bună şi un confort sporit. Suplimentar este disponibilă funcţia Active Noise Canceling (ANC), care poate fi activată prin intermediul unui buton fizic dedicat. De aceea, cel mai potrivit scenariu de utilizare pentru aceste căşti este un birou cu mult zgomot de fundal, unde utilizatorul trebuie să se concentreze pe munca lui.
 
Voyager 6200 UC se pot conecta pasiv cu până la opt dispozitive şi activ cu două simultan (datorită tehnoologiei Bluetooth 4.1 de care dispun). Tehnologia Class 1 oferă o rază de acoperire wireless de până la 30 de metri. Butonul de activare a funcţiei Bluetooth este multifuncţional şi include funcţia Power.
 
Citeşte continuarea şi vezi imagini pe Go4it.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase