Home » Lumea digitală » Spotify este disponibil şi în România

Spotify este disponibil şi în România

Spotify este disponibil şi în România
Publicat: 13.03.2018
Spotify, unul dintre cele mai cel mai populare servicii de streaming de muzică din lume, este acum disponibil şi în România. Lansarea vine după mai multe zvonuri şi amânări, acesta fiind probabil ultimul serviciu foarte mare de conţinut digital care nu avea o prezenţă oficială la noi în ţară.
Săptămâna trecută, Spotify a ţinut un eveniment de prezentare în Bucureşti, unde doi reprezentanţi ai companiei Prezemek Pluta, Markets Operations pentru Europa de Sud şi Est, şi Marcel Grobe, Head of PR & Communications pentru regiunea noastră, au detaliat întregul serviciu şi particularităţile pentru ţara noastră, scrie Go4it.
 
Cât costă Spotify în România?
 
Spotify este un serviciu care oferă posibilitatea de a asculta muzică atât în mod gratuit, cât şi pe bază de abonament. Cei care optează pentru un abonament lunar vor plăti 5 euro pe lună pentru acces nelimitat la întreaga librărie de muzică, la capabilităţi extinse în aplicaţia de mobil şi alte câteva avantaje.
 
Care sunt diferenţele între conturile Spotify gratuite şi cele Premium?
 
Utilizatorii care nu doresc să plătească un abonament lunar la Spotify se pot bucura de acces gratuit la întreaga librărie de musică, cât şi la toate funcţiile principale ale serviciului, precum playlist-uri zilnice, playlist-uri săptămânale şi recomandări, plus toate celelalte liste realizate fie de către algoritmii proprietari ai Spotify, fie de către echipa editorială.
 
Întrucât accesul la Spotify este gratuit pentru aceste conturi, compania va recupera costurile prin afişarea de reclame sub formă de bannere, sub forma unor clipuri video, sau chiar sub formă de reclame audio, precum cele de la radio. Există deja un parteneriat local cu furnizori de publicitate, deci reclamele vor fi adaptate publicului din România.
 
Citeşte continuarea pe Go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase