Home » Lumea digitală » Apple modifică Iphone X. Ce culoare va avea noul telefon

Apple modifică Iphone X. Ce culoare va avea noul telefon

Apple modifică Iphone X. Ce culoare va avea noul telefon
Publicat: 19.04.2018
Scurgerile de informaţii din cadrul Apple sunt un subiect foarte sensibil pentru companie, însă există şi alte tipuri de leak-uri care nu pot fi controlate atât de bine.
 De exemplu, listările în bazele de date ale diverselor comisii care trebuie să testeze şi să aprobe dispozitivele sunt aproape imposibil de oprit, iar o nouă variantă de iPhone X a ajuns pe bancul de probe FCC. Este vorba despre o nouă culoare a telefonului, similară cu o opţiune disponibilă deja pe iPhone 8 şi 8 Plus.
 
Atunci când a fost dezvăluit, iPhone 8 a fost prezentat în special în varianta sa aurie, care este o combinaţie a vechilor culori Gold şi Rose Gold. iPhone X în schimb vine doar în versiunile Space Grey şi Silver, omiterea unei versiuni aurii fiind cel puţin ciudată. Acum că seria iPhone 8 a primit o nouă culoare sub forma ediţiei (PRODUCT)RED se pare că planurile companiei includ şi lansarea unei noi versiuni de iPhone X.
 
Noul iPhone X ar putea fi livrat cu un spate similar cu cel de pe iPhone 8, însă cu o ramă lucioasă din oţel, spre diferenţă de cea mată din aluminiu. 
 
Citeşte continuarea pe Go4it
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase