Home » Lumea digitală » Nokia X6 a fost anunţat în China: preţ competitiv şi spate din sticlă. Ce alte caracteristici mai are

Nokia X6 a fost anunţat în China: preţ competitiv şi spate din sticlă. Ce alte caracteristici mai are

Publicat: 19.05.2018
Nokia X6 a fost anunţat în China: preţ competitiv şi spate din sticlă. Ce alte caracteristici mai are
Nokia X6 a fost prezentat oficial în China, după mai multe săptămâni în care au apărut „pe surse” informaţii despre dispozitiv. Acest smartphone costă în varianta de bază, în statul asiatic, echivalentul a 200 de dolari şi oferă caracteristici tehnice foarte atractive.

Terminalul vine cu display cu diagonala de 5,8 inci care, la fel ca multe alte dispozitive anunţate recent, include un „breton”. Ecranul are format al imaginii 19:9 şi oferă o rezoluţie de 1.080 x 2.280 pixeli. Protecţia acestuia este asigurată de Gorilla Glass 3.

 

Spatele terminalului este, de asemenea, acoperit cu sticlă, dar dispozitivul nu dispune de tehnologie de încărcare wireless. Senzorul pentru amprentă este poziţionat tot pe spate.

 

Pentru încărcare şi transferul de date, Nokia X6 foloseşte un port USB Type-C. Nu lipsesc nici jack-ul audio universal de 3,5 mm şi suportul pentru carduri microSD. Pentru cei care preferă căştile wireless, Nokia X6 dispune de tehnologie Bluetooth 5.0.

 

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase