Home » Lumea digitală » Brandul românesc Noah Watches pregăteşte lansarea primului său smartwach

Brandul românesc Noah Watches pregăteşte lansarea primului său smartwach

Brandul românesc Noah Watches pregăteşte lansarea primului său smartwach
Publicat: 07.06.2018
Producătorul de ceasuri din lemn cu capital 100% românesc Noah Watches pregăteşte lansarea primului său smartwatch, pe platforma de crowdfunding Kickstarter, potrivit Mediafax. Acesta va fi un model hibrid, adică un ceas tradiţional cu funcţii smart.
Noah Watches, unul dintre puţinii producători de ceasuri din lemn din lume, şi-a propus dublarea cifrei de afaceri în 2018 şi intenţionează să acceseze anul acesta mai multe pieţe internaţionale, scrie Go4it.
 
Firma şi-a extins capacitatea de producţie, astfel încât va putea livra anual peste 3.000 de ceasuri – de două ori mai mult decât la începutul anului 2017 – şi a lansat anul trecut primele 5 Corner Store-uri unde consumatorii din România pot interacţiona cu produsele brandului.
 
Echipa are deja primele prototipuri pentru ceasul inteligent în testare şi va avea două game disponibile, cu variante atât pentru dame, cât şi pentru bărbaţi.
 
Prima versiune este una smart business, iar prima funcţie anunţată este cea de phone call. Utilizatorul selectează 12 persoane de maxim interes din agenda telefonică, iar ceasul îl va informa cu privire la apelant în cazul în care nu are acces direct la telefon, respectiv îi va permite ca prin dublu click pe buton să respingă apelul. Cea de-a doua gamă a smartwatch-ului hibrid este dedicată persoanelor active, care doresc să poarte ceasul inclusiv atunci când fac sport.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase