Home » Lumea digitală » Cum arată BlackBerry Key2 Lite. Va fi cel mai ieftin telefon cu tastatură QWERTY

Cum arată BlackBerry Key2 Lite. Va fi cel mai ieftin telefon cu tastatură QWERTY

Cum arată BlackBerry Key2 Lite. Va fi cel mai ieftin telefon cu tastatură QWERTY
Publicat: 20.07.2018
Seria de smartphone-uri „Key” din portofoliul BlackBerry par să îndeplinească majoritatea dorinţelor vechilor fani, oferind o tastatură fizică şi hardware premium, însă acestea tind să fie mai scumpe decât alte modele fără tastatură cu performanţe similare. Pentru a oferi un dispozitiv care să fie atrăgător şi celor cu bugete limitate, BlackBerry pare să pregătească lansarea lui Key2 Lite, un model similar în design, cu un preţ mai mic.
Momentan nu avem informaţii concrete despre hardware-ul lui Key2 Lite, singura sursă a informaţiilor despre dispozitiv fiind contul de Twitter al lui Evan Blass. Acesta a publicat deja o primă fotografie reală cu telefonul, deci este foarte posibil să vedem un anunţ oficial în viitorul apropiat, având în vedere că există deja unităţi fizice. Modelul Key2 Lite este numit în interiorul BlackBerry cu numele de cod „Luna” şi va aborda o paletă de culori mai diversă.
 
Asemeni noilor iPhone-uri, care se zvoneşte că vor fi livrate în mai multe culori, noul BlackBerry Key2 Lite va fi disponibil în nuanţe de roşu, albastru şi arămiu. Nu este clar dacă va exista şi o variantă „normală” cu ramă neagră sau albă. În imagine pare să fie versiunea roşie a dispozitivului, capacul de pe spate rămânând de culoare neagră.
 
În timp ce nu putem şti cu certitudine ce hardware va integra un Key2 Lite, putem specula că acesta va avea probabil la bază un chipset din seria Snapdragon 400, întrucât modelul actual este livrat cu Snapdragon 660, iar trecerea de la 660 la un model 639 sau 625 nu ar face o diferenţă atât de mare din punct de vedere al costurilor de producţie. Este de asemenea foarte posibil ca sistemul dual camera să folosească sensori mai puţin performanţi.
 
Continuarea pe Go4it.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase