Home » Lumea digitală » Din ce este compus interiorul unui Samsung Galaxy Note9

Din ce este compus interiorul unui Samsung Galaxy Note9

Din ce este compus interiorul unui Samsung Galaxy Note9
Publicat: 12.08.2018
La o simplă privire, Galaxy Note9 nu pare prea diferit de predecesorul Note8 şi nici alternativa Galaxy S9+, livrată fără accesoriul S Pen. Totuşi, Samsung a adăugat multe funcţii noi pentru modelul Note9, iar diferenţele la partea de hardware, deşi invizibile din exterior, sunt destul de mari.
Dezasamblat la doar o zi după prezentarea oficială, Galaxy Note9 arată o configuraţie cu modificări destul de subtile, impuse pentru a face loc acumulatorului de 4000 mAh.
 
 
Pe de o parte, întâlnim componente mai mici, care ocupă mai puţin spaţiu şi sunt mai uşor de accesat pentru eventuale reparaţii. Spre exemplu, placa electronică responsabilă cu încărcarea acumulatorului are mai puţine componente şi este mai uşor de separat de placa electronică principală. Alte modificări au vizat conectorul USB-C, ce pare acum mai rezistent.
 
De departe, cea mai importantă îmbunătăţire la Galaxy Note9 este sistemul de răcire. În timp ce alte produse smartphone folosesc o cominaţie de headpipe-uri menite să distribuie căldura pe o suprafaţă cât mai amplă a carcasei, Note 9 foloseşte o placă din cupru care acoperă atât chipset-ul propriuzis, cât şi regiunea imediat învecinată de pe placa electronică.
 
Continuarea pe Go4it.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase