Home » Lumea digitală » Primele imagini cu Huawei Mate 20 Lite

Primele imagini cu Huawei Mate 20 Lite

Publicat: 15.08.2018
Primele imagini cu Huawei Mate 20 Lite
Întreaga industrie de dispozitive mobile a fost cu ochii pe Samsung în ultimele săptămâni, în aşteptarea lansării lui Galaxy Note9. Acum că acesta a fost prezentat în mod oficial, privirile tuturor se îndreaptă în noi direcţii: Apple, Google şi Huawei, fiecare dintre acestea urmând să prezinte noi modele în următoarele câteva luni. Cum era de aşteptat, am primit şi primele detalii despre unul dintre aceste modele, modelul Huawei Mate 20 Lite.
Încă nu ştim cu certitudine dacă Huawei va prelua numărul 20 şi pentru sera Mate, însă primele imagini cu Mate 20 Lite asta sugerează. Spre diferenţă de Mate 10 Lite de anul trecut, modelul de faţă pare să fie neaşteptat de „arătos”, fiind foarte similar în construcţie şi design cu Mate 10, cu mici diferenţe.
 
De exemplu, acesta este primul telefon din gama Mate pe care îl vedem cu un decupaj în partea de sus. Totodată, spatele său este realizat complet din sticlă şi nu din metal asemeni Mate 10 Lite. Spre diferenţă de P20, P20 Lite şi P20 Pro, Mate 20 Lite pare să beneficieze de un decupaj mai mare în display, pentru a găzdui două camere frontale. Pe partea din spate avem de asemenea două camere, cât şi un senzor de amprentă, spaţiul de sub display fiind ceva mai subţire decât pe gama P20.
 
Continuarea pe Go4it.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase