Home » Lumea digitală » Cum poţi vorbi gratis la telefon, chiar şi când nu ai semnal la telefonul mobil

Cum poţi vorbi gratis la telefon, chiar şi când nu ai semnal la telefonul mobil

Cum poţi vorbi gratis la telefon, chiar şi când nu ai semnal la telefonul mobil
Publicat: 09.09.2018
Pornind de la ideea că semnalul reţelei de telefonie mobilă nu e garantat chiar în orice locaţie, iar folosirea telefonului în roaming pentru a ţine legătura cu partenerii de drumeţii poate fi costisitoare, un producător de accesorii iPhone a creat o carcasă de protecţie cu funcţie walkie-talkie încorporată.

Numit 3-in-1 iPhone Case, accesoriul protejează deopotrivă telefonul iPhone şi ia rolul unui handset walkie-talkie complet independent de acesta, scrie go4it.

Folosit şi de prietenii sau colegii de călătorie, acesta include un port USB 3.0 şi acumulator de 3500 mAh care poate folosi la încărcarea telefonului iPhone.

Prevăzut cu antenă externă, dispozitivul funcţionează şi ca un walkie-talkie convenţional, permiţând comunicarea cu alte persoane aflate în raza de acţiune a semnalului radio. Distanţa poate fi de câţiva kilometri în spaţii deschise, sau de ordinul sutelor de metri pe străzile oraşelor flancate de clădiri înalte.

Finanţată în cadrul unei campanii Indiegogo, noua 3-in-1 iPhone Case va putea fi comandat pentru modele iPhone cu ecran de 4.7”, 5.5” şi 5.8”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase