Home » Lumea digitală » Cum arată şi ce oferă noul smartphone LG Q9 cu preţ accesibil

Cum arată şi ce oferă noul smartphone LG Q9 cu preţ accesibil

Publicat: 06.09.2018
Cum arată şi ce oferă noul smartphone LG Q9 cu preţ accesibil
LG pregăteşte un nou smartphone adresat cumpărătorilor cu buget limitat, având însă multe dintre dotările întâlnite la gama premium.

LG Q9 vine echipat cu un ecran FHD+ având rată de aspect 18:9, dar lipsit de „bretonul” atât de criticat la alte produse smartphone de generaţie recentă. Ecranul fără margini rotunjite domină partea din faţă a telefonului, oferind suprafaţă generoasă de afişare fără compromisul unor benzi laterale mult îngroşate, scrie go4it.

Cu aspect plăcut, LG Q9 promite şi un nivel de performanţă respectabil, obţinut cu ajutorul unui chipset Qualcomm din gama mid-range – Snapdragon 660, procesor octa-core. Configuraţia este ajutată cu 4GB memorie RAM, iar în funcţie de bugetul disponibil, cumpărătorii vor avea de ales între 32GB sau 64GB spaţiu de stocare intern.

LG Q9 rulează versiunea Android 8.1 Oreo şi vine echipat cu un acumulator de 3550 mAh, care ar trebui să ofere  cel puţin o zi de utilizare fără griji. Cu siguranţă, dispozitivul va primi actualizare la ediţia Android 9.0, anunţată deja oficial de către Google.

Pe lista dotărilor ar mai putea intra un procesor audio optimizat pentru muzică, carcasă rezistentă la apă şi o cameră foto cu rezoluţie de 16MP, similară celei întâlnite la modelul Q Stylus+. LG Q9 ar putea fi dezvăluit mai întâi pentru piaţa din India, însă nu este exclus ca o versiune europeană a acestui terminal să fie confirmată câteva săptămâni mai târziu.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase