Home » Lumea digitală » Suportul pentru telefoane low-cost îmbunătăţit de Google News

Suportul pentru telefoane low-cost îmbunătăţit de Google News

Publicat: 15.09.2018
Suportul pentru telefoane low-cost îmbunătăţit de Google News
Aşteptată în cursul săptămânilor următoare, noua versiune a aplicaţiei Google News este adresată în primul rând dispozitivelor incluse în ecosistemul Android Go, însă toţi utilizatorii de Android vor beneficia de această actualizare.
Disponibilă în peste o sută de ţări şi tradusă în mai multe limbi de circulaţie internaţională, Google News este o importantă sursă de informare pentru utilizatorii de Android, aplicaţia prezentând într-o interfaţă prietenoasă cele mai importante ştiri preluate din publicaţii locale verificate. Spre deosebire de interfaţa web a site-urilor de ştiri, conţinutul prezentat în Google News coate fi accesat cu un consum minim al traficului de date şi rămân disponibile inclusiv în modul offline.
 
Principalele îmbunătăţiri aduse aplicaţiei Google News:
 
Clipurile accesate din Google News vor fi deschise automat cu aplicaţia YouTube Go, dacă aceasta este instalată pe dispozitive
Listele de ştiri pot fi comutate din modul ilustrat cu poze la sumar exclusiv text, dacă este necesară economisirea conexiuni de date
Clipurile video şi animaţii GIF vor avea modul autoplay dezactivat, iar imaginile vor fi descărcate în versiune comprimată, atunci când este detectată o conexiune lentă la internet. Totuşi, acestea vor putea fi vizionate la calitatea originală folosind o atingere pe interfaţa touch.
Vom putea păstra ştirile care ne interesează pentru vizionare în modul offline.
 
Continuarea pe Go4it.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase