Home » Lumea digitală » Care este telefonul pe care nici unii bogaţi nu şi-l permit

Care este telefonul pe care nici unii bogaţi nu şi-l permit

Care este telefonul pe care nici unii bogaţi nu şi-l permit
Publicat: 22.10.2018
Brandul de telefoane Vertu are o istorie lungă, însă un lucru a rămas tot timpul constant de-a lungul anilor: preţul exorbitant al dispozitivelor sale. Acum că brandul a fost reînviat după falimentul de anul trecut, realizăm că nu s-a schimbat mare lucru. Acestea nu sunt doar dispozitive „de lux”, ci sunt dedicate unui anumit tip de utilizator, pentru care banii nu sunt o problemă, iar un telefon scump nu este un „moft”, ci este o adevărată reprezentare a stilului de viaţă. Astfel, după o perioadă lungă de linişte, producătorul britanic anunţă Aster P, unul dintre cele mai scumpe modele ale sale de până acum.

Aster P este un smartphone destul de banal atunci când luăm în considerare hardware-ul său intern. Este cel mult un dispozitiv mid-range, cu un ecran AMOLED de 4,9” pe format 16:9 şi rezoluţie Full HD (1.920 x 1.080 pixeli), chipset Snapdragon 660, 6 GB memorie RAM şi 128 GB stocare internă, cu un acumulator de 3.200 mAh şi o singură cameră pe partea din spate, de 12 megapixeli.

Având în vedere că există zeci de modele similare în specificaţii la preţuri de doar 2-300 dolari la raft, este curios faptul că pentru un dispozitiv de lux, care ar trebui să ofere tot ce-i mai bun pe piaţă, Vertu a decis să nu investească încă puţini bani în hardware-ul intern.

Aster P este însă unul dintre cele mai bine construite din lume, fiind realizat parţial manual, cu o ramă din titan, un ecran acoperit cu safir şi piele de crocodil pe partea din spate. Aruncând o simplă privire la partea din spate a dispozitivului, realizezi că este vorba despre un produs unic în piaţă, realizat cu mult simţ al esteticii şi foarte elegant. Acest telefon nu ar ieşi prea mult în evidenţă într-o limuzină de lux sau într-un avion privat, întrucât este realizat fix pentru cei care îşi permit acest lux.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase